Antoni Lacinai

7 sanningar om analog kommunikation i en digital värld

Föreläsning

Om du vill bli bra på att leda, sälja och samarbeta, så vill du automatiskt bli bra på att kommunicera. Men det tar tid, viljestyrka och fokus på att bli en bra kommunikatör. Idag mer än någonsin börjar vi se ett problem här i och med att det är så lätt och frestande att istället hitta en skärm där du kan gilla, swajpa, scanna osv. Vi behöver återta initiativet till att bli bra på att mötas i den fysiska världen. Antoni Lacinai har under 25 år studerat framgångsfaktorerna inom analog kommunikation. Här kommer han att bjuda på några av dessa. Räkna med hög energi och konkreta tips.

Om Antoni

Antoni Lacinai får människor att kommunicera på topp i möten med andra. Han föreläser och utbildar runt om i världen, inom kommunikation, mål och möten. Dessutom är han en av Sveriges bästa moderatorer. 

Du hittar hundratals tips och tankar på www.lacinai.se där även några av hans föreläsningar finns på film. Antoni har också skrivit åtta böcker om kommunikation, som du hittar på samma sida, eller internetbokhandlarna.

Sagt om Antoni

Few TED talks have been better invested. Universal truths in 16 minutes. Wow!

Robert Bloom, Entreprenör

Tusen tack Antoni. Dina snabba tips inom möteskommunikation skapade en väldigt internationell känsla och deltagarna inte bara lyssnade intresserat utan började praktisera tipsen omedelbart. Din medverkan förgyllde, förhöjde och inspirerade hela inramningen på vårt event.

Marie Nordgren, Action Fairs

Boka Antoni Lacinai

0732 511420
antoni@lacinai.se
www.lacinai.se

Eller genom din vanliga talarförmedling

 

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!

Stäng meny