Christina Åkerberg

Hållbara relationer och meningsfulla möten

Föreläsning

Sätt relationen i fokus och skapa meningsfulla möten och hållbara relationer, så låter Christinas uppmaning till de arbetsplatser och mötesplatser som vill skapa en miljö där alla kan prestera och leverera och som samtidigt vill öka både konkurrenskraft, tillväxt och välmående. Det kan handla om företag, skolor, kommunala förvaltningar och föreningar. Christina har specialdesignat utbildningar för föräldrar, skolpersonal och arbetsplatser. Det är lätt att lägga över ansvaret för stämningen och arbetsmiljön på chefen och vi missar och glömmer lätt bort att sunda relationer till andra och tillsammans med andra förutsätter att vi har en sund relation till oss själv. När vi är förankrade i oss själva och fokus inte ligger utanför oss själva påverkar det hur vi fungerar i våra relationer och möten både på jobbet och privat. Christina vill med enkla verktyg och metoder bidra till att det skapas självinsikt och medvetenhet kring hur vi tillsammans kan bidra till en bättre arbetsmiljö i hemmen, i skolan, på arbetsplatsen ja i hela livet.

Om Christina

Christina Åkerberg är  socionomen som i mer än 30 år arbetat med relationer och relationsutveckling i skolan, sjukvården, idrotten och svenska kyrkan. I sitt företag hjälper hon idag företag och företagsledare, elever och skolpersonal, föräldrar och barn att utveckla och utvecklas. Christina är en inspiratör och entreprenör när det gäller allas vår möjlighet till personlig utveckling. Hon vill skapa en medvetenhet kring varje människas unika potential både på jobbet och privat. 

Christina är en omtyckt och ofta anlitad föreläsare och processledare. Full av humor och självinsikt delar hon generöst med sig av både livs- och yrkeserfarenhet Det som gör henne så omtyckt är just hennes förmåga att beröra, röra om och med glimten i ögat vågar hon till och med skämta om det riktigt svåra.

Sagt om Christina Åkerberg

Christina är en fantastiskt inspirerande föreläsare som vågar ställa de där jobbiga frågorna som får publiken att tänka till! Det hon säger går rakt in i hjärtat och man blir berörd för en lång tid framöver. Hon vet med egen erfarenhet att man själv gör sina val i livet och att det går att förändra sin situation - om man verkligen vill! Allt hon säger känns verkligen äkta och jag kan varmt rekommendera att anlita henne för såväl kortare som längre föreläsningstillfällen

Sophia Engleson EFL Executive Education

Christina föreläser i ett högt tempo och förankrar sina idéer i en verklighet som man nickar instämmande till med ett blygt igenkännande leende i ansiktet. Med sig därifrån får man inte bara inspiration utan också några glada skratt och en del av den energi som Christina levererar samtidigt med sina kloka ord.

Laila Fredriksson - lärare

Christina har av oss använts för att inspirera våra kliniska handledare för sjuksköterskestudenter. Christina har med stor entusiasm och förvånansvärt sakkunnig och med djup känsla för vår verksamhet givit oss en närmast oförglömlig inspirationsdag. De diskussioner och eftertankar som deltagarna tagit med sig tillbaks till verksamheten betyder utan tvekan mycket för både våra utbildningsinsatser men också för rekryteringen av nya sjuksköterskor.

Mats Ekelund – verksamhetschef och forskningsansvarig på Skåne vård KRYH

Boka Christina Åkerberg

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!

Stäng meny