Elisabeth Wahlin

Hitta drivet i livet!

Föreläsning

En föreläsning om inre drivkraft, energi, inställning och bemötande – fyra hörnstenar för en bättre arbetshälsa och glädje i vardagen – både på jobbet och privat.

• Hur hittar du dina drivkrafter?
• Vad krävs för att orka mera och inte ge upp?
• Hur bemöter du dig själv och andra?

Elisabeth Wahlin delar med sig av en egen drivkraftsmodell och energiboostprogram - en plattform som hjälper dig att motivera både dig själv och andra – såväl i arbetslivet som privat. Vägen till målet är inte alltid spikrak, men vi bär alla med oss förutsättningar att lyckas med det vi vill i livet. Att tro på sin egen förmåga och att göra vad du kan, med det du har, där du är – kan bli början på något nytt. Med glimten i ögat, humor och en sprudlande entusiasm bjuder hon på en riktig ”feelgood föreläsning” med storytelling, interaktivitet och ett unikt bildspel.

Om Elisabeth

Elisabeth är en mycket uppskattad föreläsare, inspiratör och författare inom områden som drivkraft, motivation och inställning. Hon har en lång erfarenhet som ledare och entreprenör och brinner för att lyfta andra, ge energi och underhålla. Hennes styrka och passion är att inspirera oss till att bli bättre på att motivera och driva oss själva till ett större välbefinnande och starkare prestation.

Elisabeths inspirationsböcker YES! och NU! är en kick för självkänslan, där hon genom berättelser från verkliga livet visar på människans drivkraft, mod och förmåga att hitta nya vägar.

Sagt om Elisabeth Wahlin

Elisabeth Wahlins inspirationsföreläsning är en fullständig smällkaramell av nya, överraskande men också härligt välbekanta godisbitar med hög igenkänningsfaktor. Den gav oss precis den kick vi behövde av inspiration och nytänkande.

Eva Rahkonen Travel Manager, PHILIPS

Tack för en fantastisk föreläsning! Den startade många nya härliga tankar om vad jag kan göra för att få mer energi och aldrig ge upp mina mål och drömmar.

Gabriella Silasson Redovisningskonsult, Resolut Ekonomi

Inspirerande, engagerande och lyhörd! Några av alla de positiva egenskaper som Elisabeth har som föreläsare. Hon bjuder på sig själv och sina erfarenheter på ett sätt som trollbinder lyssnaren. Det blir aldrig en tråkig stund och hennes sätt att motivera och inspirera gör att man går därifrån med en känsla av värme och hopp.

Lena Fransson Nordalen Hälsoutvecklare, Knivsta kommun

Boka Elisabeth Wahlin

070-525 30 40
ew@inspireramera.com
www.inspireramera.com

Eller genom din vanliga talarförmedling

 

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!

Stäng meny