Jan Tern

Arbetsglädje, gladprestationer och friskvård

Föreläsning

Ser du friskvård som något som skapar trivsel, eller…
… som en strategisk viktig investering i att behålla nyckelpersoner, minska sjuktalen, öka arbetsglädjen och mycket annat som påverkar resultat, arbetsmiljö och framtid? Det finns en enorm potential i att satsa på arbetsglädje och friskvård och då gå från normal- (eller t.o.m. underpresterande arbetsgrupper) till personal som gladpresterar. Jan ser ett tydligt samband och ekonomisk vinst av satsningar på hälsa och välbefinnande och säger ”Att arbeta proaktivt med hälsa är mycket roligare, effektivare och billigare än att arbeta reaktivt med sjukfrånvaro, ohälsa och otrivsel.”Kom och förstå vilken enorm potential som finns inom detta område. Du kommer dessutom att få några tips som du kan börja använda direkt.

Om Jan

Jan har varit ansvarig för att utveckla hälsa och välbefinnande på Volvokoncernen
(strategiskt) och på Volvo IT (operativt). Han har skrivit åtta böcker inom hälsoområdet, där 26 timmarsdygnet är en av de bäst säljande böckerna inom stresshantering.

Alla Jans föreläsningar och workshops syftar till action för som han själv säger ”Om deltagarna gör samma sak när de går ut som när de kom in har vi bara slösat tid och pengar.” Det kan vara en av anledningar att tidningen Konferensvärlden rankat honom som ”fem i topp” bland talare inom hälsa/stress.

Sagt om Jan tern

Vi har använt Jan vid ett flertal tillfällen. Som talare på konferenser och frukostföreläsningar, samt utbildningar hos våra kunder. Jag kan varmt rekommendera Jan. Han är en inspirerande talare med både ämneskunskap och förmågan att lära ut. Han presenterar konkreta åtgärder, idéer och metoder som alla kan genomföra.

Lars-Ola Lundqvist, Ansvarig IT konferenser, SSI

Efter att en kollega rekommenderat Jan har vi använt honom många gånger. Senast var Jan moderator på vårt event Socialtjänstdagarna. Förutom att skapa en god stämning, se till att talarna höll tiden, hålla i paneldebatt, sammanfatta och bidra med egna erfarenheter inom god arbetsmiljö, hjälpte han också till innan eventet. Det handlade om att intervjua och preparera talarna, sätta upp digital interaktion mellan deltagare och talare samt bolla idéer om hur vi gör Socialtjänstdagarna till ett lyckat och återkommande event. Vill du ha en engagerad och duktig moderator till ditt event? Då tycker jag att du ska ta kontakt med Jan.

Mikael Westerlund, VD Cura Institutet Compro AB

Vi har haft Jan som föreläsare tidigare och väljer honom ännu en gång för vi gillar hans pedagogiska, roliga sätt där han blandar hälsotips och verktyg så alla kan sätta igång direkt att ta små, ”nya” steg framåt och utvecklas.

Anette Svanstrand, eventarrangör Forever Living

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!

Stäng meny