Jenny Lindblad

Hur du kommunicerar innovation i en digital värld

Föreläsning

Oavsett om du ska kommunicera innovativa idéer i en digital värld, ha en keynote, investerar-pitch eller säljdemo på en mässa gäller det att få folk att lyssna och förstå. Jenny Lindblad har utvecklat sin egen unika modell för hur vi på ett enkelt sätt kan göra just det genom att kommunicera bättre för att nå uppsatta mål eller skapa en förändring. Med sin genuina personlighet, sprudlande positiva energi, en gnutta självdistans och glimten i ögat kommer Jenny att ge konkreta tips på hur vi kan kommunicera framgångsrikt i situationer där insatserna är höga.

Om Jenny

Jenny har fått sin unika erfarenhet från sina år som anställd på Ericsson. Där höll hon ca 5 000 presentationer för VIP-kunder från ca 180 olika länder. Det innebar kungligheter, presidenter, ambassadörer, företagsledare och studenter. Jennys specialitet är korta presentationerna där insatserna är extra höga. Den korta presentationen vars främsta syfte är att skapa ett intresse, öka antalet leads, stärka relationer, bygga nätverk, representera varumärket samt höja kundupplevelsen.

Sedan 2014 driver Jenny sitt eget bolag, Eliza Communication AB. Hon är föreläsare, moderator samt kommuniktionscoach åt företagsledare. Sedan start har hon coachat fler än 200 företagsledare i Sverige och utomlands. Hon är även speaker coach åt TEDx Stockholm

Sagt om Jenny Lindblad

Jenny höll en fantastisk presentation om hur man levererar den perfekta pitchen – hon engagerade publiken med många skratt och lämnade oss med konkreta tips som kommer att göra oss vassare I vår kommunikation framåt!

Emma Olsson, Telia Company

Boka Jenny Lindblad

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!

Stäng meny