Karin Klerfelt

Jacka upp priset – utveckla Affärsmässigt självförtroende

Föreläsning

För alla som vill tjäna mer pengar, bli mer affärsmässiga och säkrare i sin affärsroll. Tycker du att ditt erbjudande är värt mer och vill höja dina priser? Upplever du det svårt inte minst utifrån ett hårdare ekonomiskt läge? Hur kan du paketera och ta betalt för dina produkter och tjänster? Du kommer att få veta hur du ökar ditt affärsmässiga självförtroende, konkreta råd på hur du driver din affär genom hela säljprocessen med fokus på tre saker: 1. Skapa win/win 2. Öka kundnyttan 3. Genom det höj dina priser! Att bli en skicklig affärsman eller kvinna kan du lära dig precis som allt annat i livet. Känner du dig säker, då lyckas du. Livets olika delar går inte att isolera. Affärsmässigt självförtroende sträcker sig så mycket längre än till själva affären. Det handlar om tre områden: Attityd, Kunskap om affären och Målfokusering. På ett medryckande och konkret sätt visar Karin hur du kan bli säkrare i din affärsroll och genom det ta kommandot över ditt liv

Om karin

Sälj- och förhandlingsexpert Karin Klerfelt föreläser och utbildar om hur du tar betalt, argumenterar och förhandlar, hur du blir säker i sin affärsroll och utvecklar affärsmässigt självförtroende. Karin ger dig tekniker du kan använda det både privat och på jobbet oavsett om du är en erfaren säljare, linjechef eller privatperson. 

 

Hon en bred erfarenhet inom olika branscher och applicerar säljkunskapen i olika företag utifrån era unika behov och situation. Detta efter att arbetat intensivt och passionerat med frågorna i över 25 år. 

Sagt om Karin Klerfelt

Vill säga TACK en gång till för en otroligt inspirerande kurs och allt för- och efterarbete du har gjort. Du är så hääääärliga och det blir ett fantastiskt minne för livet.

Karin, du är en otroligt inspirerande föreläsare!

Andra har sagt att jag ska göra, du berättade och visade HUR!! Tack!

Jag blir glad av varje mail jag får av dig och tycker att du är en riktig stjärna

Boka Karin Klerfelt

0707-41 41 03
karin@klerfelt.se
www.karinklerfelt.se

Eller genom din lokala talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!

Stäng meny