Micke Darmell

Härvaro

Föreläsning

I en värld där allt som kan digitaliseras kommer digitaliseras, kommer de mänskliga mötena få en ännu större betydelse. Den kanske största framgångsfaktorn för att lyckas i framtiden är om du och dina medarbetare har förmågan att vara härvarande. Oavsett om målet är goda resultat i en organisation eller i det privata livet. På arbetsplatsen och hemma sker samtalen ofta filtrerat genom en skärm. Samtidigt är verksamhetens relationskapital är avgörande för resultatet. Precis som i privatlivet. Idag när allt fler väljer att kommunicera digitalt och avskärmar sig från ett samtal ansikte mot ansikte finns en risk för att jaget går före laget. Det kan resultera i sämre relationer, för mycket mejl, för många dåliga möten, sämre lagkänsla och en dålig social arbetsmiljö. Men det måste inte vara så. Under den här föreläsningen får du lära dig mer om hur vi kan göra för att lyckas.

Om Micke

Micke är mötesevangelist. Med bakgrund som sjukskötare, mötesproducent och de sista 10 åren med helt fokus på intern möteskultur samt en sund digital arbetsmiljö och privatliv så har han en bred erfarenhet hur vi människor fungerar både som individer och i grupp.

Micke: – Jag ser allt fler större arbetsplatser där för dåliga möten, för mycket mejlande, för många interna processer skapar olust, stress och noll arbetsglädje. Våra relationer är avgörande om vi ska lyckas. Vi vet detta men många vet inte ”hur”. Micke anlitas också som moderator på chefs & personaldagar tillsammans med en av Skandinaviens främsta blåsinstrumentalister Pelle Fridell.

Sagt om Micke Darmell

Jag var inbjuden till ett event där Micke skulle föreläsa under lunch – inte ett helt enkelt som koncept i sig att konkurrera om uppmärksamhet i lunchmiljö. Snart stod det klart att Micke hade uppmärksamheten på grund av det självklara innehållet i hans presentation. På ett rättframt, utmanande och humoristiskt sätt fick han oss att reflektera över hur vi hanterar eller snarare inte kan hantera att vara ”ständigt uppkopplade”. Jag kan varmt rekommendera Mikael om du vill påverka digitala vanor i arbetsmiljön eller privat!

Gunnar Carlsson VD, Gore Scandinavia

Mickes unika mix av ice-breakers, föreläsningar och kreativitetsboostande övningar, visade på ett lysande sätt hur kreativa möten skapas. Han lever ut sitt evangelium om god möteskultur och positiv feedback på ett härligt och inspirerande sätt!

Per-Ola Johannesson/ Verksamhetschef Myndighet – Miljö- och Bygg Lerums Kommun

De flesta av de föreläsare vi bokat tidigare har varit mycket inspirerande och spridit skratt och allvar, men Mickes föreläsning var verkligt och extra berörande eftersom det handlade om ett idag väldigt stort problem både i privata och företagsmässiga sammanhang. ALLA kände igen sig. Dessutom fick vi med oss konkreta tips och ”nycklar” som hjälper en i vardagen vilket var otroligt värdefullt. Det är härligt att få skratta och känna igen sig på en föreläsning, men de kan de flesta talare lyckas med. Att få tydliga men enkla tips till ”handling” som leder till förändring, är svårare. Micke lyckas med både och.

Helena Axelid, Relation

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!

Stäng meny