Staffan Taylor

Hög energi + skratt = Ökad kunskapsinlärning

Moderator

Staffan Taylor är en mycket uppskattad moderator och konferencier. Rollen beskriver han bäst själv som “energiansvarig” och hans idé är att guida scengäster och publik genom programmet för att skapa möten som blir levande och budskap som blir tydliga. Staffan Taylor är aktuell med att vara konferencier på SM finalen i Ung Företagsamhet 2018.

Om Staffan

När Staffan Taylor ringde för att söka sitt första sommarjobb hoppades han att ingen skulle svara. I dag, några år senare, är han en av Sveriges mest bokade unga föreläsare och moderator och talar mer än gärna i telefon. Hur lyckades han övervinna sina rädslor?

Staffan Taylor är föreläsare, moderator, professionell drömmare och expert på locka människor ut ur sina “bekvämlighetszoner” så de når sin fulla potential. Med målande berättelser och metaforer får han oss att förstå hur mycket vi faktiskt kan förändra och att allting börjar med oss själva i vårt egna självledarskap.

Sagt om Staffan taylor


Inför 1500 förväntansfulla personer klev Staffan in med full energi och inspirerade om viljan att lyckas behöver vara starkare än rädslan för att misslyckas. Ingen gick därifrån oberörd.

Helen Von Platen, Projektledare för Näringslivsdagarna i Helsingborg

Tack Staffan Taylor för morgonens föreläsning på morgonens fullsatta frukostklubb! Din intensitet och utstrålning gjorde att alla vi i medelåldern fick backslick med mittbena på kuppen.

Eva Hemström, Vis kommunikation

Boka Staffan taylor

hello@staffantaylor.com
+46705176553
www.staffantaylor.com

Eller genom din lokala talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!

Stäng meny