Tomas Eriksson

Öka arbetsglädjen – det mest seriösa du kan göra

Föreläsning

Arbetsglädje är roligt, men långt ifrån bara roligt. Att öka din arbetsglädje är bland det mest seriösa du kan göra. För vad händer när din arbetsglädje ökar? Jo, du får mer gjort med mindre stress. Du håller dig frisk längre. Det blir enklare att hitta lösningar på vardagens alla utmaningar på jobbet. Låt arbetsglädje få vara ledstjärnan så byggs effektivitet och engagemang automatiskt. En glädjefull arbetsplats är en attraktiv arbetsplats. Och så mycket lättare att bemöta alla människor du träffar under din arbetsdag när din arbetsglädje är hög. Fördelarna med ökad arbetsglädje är många, väldigt många. Men vad kan du och jag göra – när du önskar mer arbetsglädje? Redan idag och hållbart över tid? Det får du reda på under det här inspirationsföredraget med arbetsglädjeexperten Tomas Eriksson.

Workshop- Mer arbetsglädje!

Under den här arbetsglädjeworkshopen får du prova på flera olika övningar och moment som på olika sätt stimulerar arbetsglädje - och som samtidigt tränar din kommunikativa och samarbetande förmåga. Exempel på övningar: ”Kom” tränar oss i kosten dela på ansvaret för att kunna samarbeta smidigare. ”Räkna till tjugo” visar att det inte behöver varar den som springer fortast som snabbast kommer i mål. Övningen ”Vykort” är en träning i att ge och ta emot uppskattning. Att delta i en workshop ger praktisk prova-på-erfarenhet. Du får värdefulla egna upplevelser som hjälper dig att göra de där små betydelsefulla förändringarna i din egen yrkesvardag – när du önskar mer arbetsglädje redan idag.

Om Tomas

Tomas Eriksson blandar allvar med skratt, konkreta tips med helikopterperspektiv och använder sin erfarenhet från improviserad teater för att blåsa nerv och närvaro in i sina föreläsningar. Som föreläsare får Tomas betyget 5,6 av 6 med omdömen som “Underbar föreläsare”, “Fyllde rummet med energi” och “Överträffade mina förväntningar”.

Tomas började sin yrkesbana som ingenjör men märkte snart att kommunikation mellan människor var mycket mer spännande. Tomas Eriksson är en erfaren och efterfrågad föreläsare och organisationskonsult som föreläser om arbetsglädje, teamwork och feedback.

Sagt om Tomas Eriksson

Vilken närvaro och vilket engagemang. Du fyllde ordet arbetsglädje med substans. Det här tar vi med oss i projektet och i vår arbetsvardag. Tack Tomas.

Fredrik Hansen, Uppdragsledare Mälarbanan, Vectura/Sweco

Med hjärta och inlevelse framställde Tomas betydelsen av att känna arbetsglädje. Detta smittade av sig på oss alla och blir början till något nytt. Än en gång varmt tack.

Roland Källsten, Chef för Region Mitt, Fonus

Vi är otroligt nöjda. Klart över förväntan trots att dessa var höga från början. Dessutom var du ju otroligt påläst och snappade upp små detaljer. Sååå bra! Tack så mycket!

Therese Hamrin, Statistiska Centralbyrån

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!

Stäng meny